Disclaimer

Het samenstellen van de internetpagina’s van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea gebeurt met grote zorg. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist op de pagina’s is terechtgekomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea of haar medewerkers kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.

Op de internetpagina’s van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea staan kunnen enkele links staan die verwijzen naar internetpagina’s van derden die niet onder het domein van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea vallen. Op de inhoud van deze pagina’s hebben de medewerkers van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea geen enkele invloed. Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

haven

Stakingen op komst in Rotterdamse haven

6 januari, 2016

Er komen stakingen in de Rotterdamse haven. De vakbonden eisen een baangarantie voor havenwerkers tot 2020. Ze hadden de werkgevers tot 12.00 uur vandaag gegeven om die eis in te willigen.

Lees meer >
file

Knelpunten Wegtransport – 852 miljoen

25 november, 2015

De noodzaak voor investeringen in knelpunten op de Nederlandse wegen neemt toe nu de filedruk

Lees meer >

Chauffeur worden bij Kuipers?

30 oktober, 2015

Op dit moment is er geen vacature, maar dit kan zomaar veranderen.

Lees meer >
Waar wij leveren

specialist-italie