Opleiding OT&L van start

Het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen. Ook het eerste jaar dat de opleidingen van OT&L Oldenzaal van start gaan. Bij Kuipers Logistics beginnen er twee leerlingen die opgeleid gaan worden tot chauffeur wegvervoer.

OT&L staat voor Opleidingscentrum Transport & Logistiek en is opgericht door enkele logistieke bedrijven uit Oldenzaal en omgeving. Binnen OT&L werken alle transport- en logistieke bedrijven uit Noordoost-Twente samen met het ROC van Twente om jonge mensen tussen de 16 en 18 jaar op te leiden tot Chauffeur wegvervoer of Logistiek medewerker (mbo, niveau 2).

De komende jaren wordt er een tekort aan logistiek personeel verwacht. Dit als gevolg van de vergrijzing en de aantrekkende markt. Met het ROC van Twente zijn de handen ineengeslagen en is de coöperatie OT&L opgericht.

Kuipers zet vol in op het thema duurzame inzetbaarheid

5 september, 2017

Kuipers is al jaren bezig met het thema duurzame inzetbaarheid.
We zijn zelfs vooruitstrevend wat betreft het thema veiligheid, door bijvoorbeeld als eerste bedrijf in Nederland in elke truck een alcoholslot te plaatsen.

Lees meer >
Opleiding Transport & Logistiek

Opleiding OT&L van start

23 augustus, 2017

Het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen. Ook het eerste jaar dat de opleidingen van OT&L Oldenzaal van start gaan.

Lees meer >

Internationaal chauffeur worden bij Kuipers Logistics?

8 juni, 2017

Functieomschrijving
Wij zijn altijd op zoek naar goede internationale chauffeurs, (voornamelijk) voor transport tussen Nederland en Italië.

Lees meer >

Oproepkracht chauffeur CE

8 juni, 2017

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een oproep-chauffeur, voornamelijk voor (binnenlandse) dagritten op de maandag / dinsdag.

Lees meer >
Waar wij leveren

Vervoer Italië