Vervoer Italië

Italië
Vervoer Italië

Italië Specialist

Wekelijks vertrekken zo’n 80 combinaties onder onze vlag naar Italië. Daarbij kan het gaan om een enkele pallet, een volle vrachtwagen of grootschalige projecten. In combinatie met onze 24-uurs ‘door-to-door’ service op Noord-Italië maakt dit ons tot één van de belangrijkste Italië transport specialisten in Nederland. In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd in Italië en Nederland waarvoor we dagelijks meerdere ladingen tussen beide landen vervoeren.

Verder werken we in Italië samen met een aantal partners, zodat we ook de mogelijkheden hebben het vervoer Italië van kleinere zendingen (stukgoed) met kleine auto’s op moeilijk bereikbare plaatsen te krijgen.

Door een omvangrijk internationaal netwerk zijn we ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa voor u te regelen.

Container transport

Wij hebben alles in huis voor een complete en optimale containerservice. Wij beschikken over een ruime ervaring in containervrachten en het verschepen van containers met alle modaliteiten. Container vervoer per vrachtwagen, per boot en per vliegtuig uw vervoer is bij ons in de beste handen!

Groupage transport

Als specialist in het transport Italië zijn we als transporteur uitstekend thuis in alle mogelijke voorwaarden en formaliteiten voor de import vanuit en de export naar Italië. Voor groupage beschikken we in dit Zuid-Europese land over een hecht netwerk. Taal- en communicatieproblemen zijn er dus niet.

Scherpe tarieven

Neem vrijblijvend contact op over onze mogelijkheden en prijzen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Brennerpas weer open

4 februari, 2019

Na een weekend van enorme sneeuwval en een lawine is de Brennerpas weer open voor verkeer. Nog steeds heeft het verkeer last

Lees meer >

Mogen wij op uw stem rekenen?

1 november, 2018

In oktober zijn wij verkozen tot het Vitaalste Bedrijf van Overijssel 2018.
De komende twee weken gaan wij de strijd aan met de andere provinciale winnaars voor de titel ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’.

Lees meer >

Salesmanager transport

7 juni, 2019

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een Salesmanager Transport.

Je bent verantwoordelijk voor het actief verwerven van nieuwe transportopdrachten van hoofdzakelijk Nederlandse ondernemingen die internationaal actief zijn. Daarbij zoek je op zelfstandige en doortastende wijze naar nieuwe klanten

Lees meer >

Internationaal Chauffeur Italië

21 mei, 2019

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste internationale chauffeur, voornamelijk voor transport tussen Nederland en Italië.

Lees meer >