Vervoer van en naar Italië

Italië
Vervoer Italië

Italië Specialist

Wekelijks vertrekken zo’n 80 combinaties onder onze vlag naar Italië. Daarbij kan het gaan om een enkele pallet, een volle vrachtwagen of grootschalige projecten. In combinatie met onze 24-uurs ‘door-to-door’ service op Noord-Italië maakt dit ons tot één van de belangrijkste Italië transport specialisten in Nederland. In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd in Italië en Nederland waarvoor we dagelijks meerdere ladingen tussen beide landen vervoeren.

Verder werken we in Italië samen met een aantal partners, zodat we ook de mogelijkheden hebben het vervoer van kleinere zendingen (stukgoed) met kleine auto’s op moeilijk bereikbare plaatsen te krijgen.

Door een omvangrijk internationaal netwerk zijn we ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa voor u te regelen.

Groupage

Als specialist in het transport Italië zijn we als transporteur uitstekend thuis in alle mogelijke voorwaarden en formaliteiten voor de import vanuit en de export naar Italië. Voor groupage beschikken we in dit Zuid-Europese land over een hecht netwerk. Taal- en communicatieproblemen zijn er dus niet.

Scherpe tarieven

Neem vrijblijvend contact op over onze mogelijkheden en prijzen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mogen wij op uw stem rekenen?

1 november, 2018

In oktober zijn wij verkozen tot het Vitaalste Bedrijf van Overijssel 2018.
De komende twee weken gaan wij de strijd aan met de andere provinciale winnaars voor de titel ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’.

Lees meer >

Tien nieuwe trucks afgeleverd

31 oktober, 2018

Afgelopen week zijn er tien nieuwe trucks afgeleverd bij Kuipers Logistics.

Lees meer >

Internationaal Chauffeur Italië

8 januari, 2019

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste internationale chauffeur, voornamelijk voor transport tussen Nederland en Italië.

Lees meer >

Oproep-chauffeur Italië

11 december, 2018

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een parttime chauffeur voor internationaal vervoer naar Italië.

Lees meer >