Over ons

Wie

In 1987 startte Harry Kuipers met één vrachtwagen een transportbedrijf. In het prille begin ging het nog om een lijndienst op Hamburg, maar al snel groeit het bedrijf en wordt er een dienst op Oost-Europa gestart.
In 1994 wordt een tweede transportactiviteit overgenomen die wordt ondergebracht in een aparte onderneming. Hier ligt het specialisme op Zuid-Europa.
In 2002 worden beide activiteiten samengevoegd en verhuizen we naar ons huidige onderkomen. Hierna gaan we verder onder de naam Kuipers Logistics.
In 2008 is Kuipers Air & Sea gestart. Van toen af omvatte de transportservice behalve wegvervoer ook lucht- en scheepsvervoer en kan Kuipers z’n klanten dus een compleet logistiek pakket bieden, waarbij het ook optreedt als expediteur. Het succes van Kuipers Logistics berust op een gedegen geschoold en gemotiveerd personeelsbestand, de levering van optimale kwaliteit met ISO-certificering, een flexibel en modern uitgerust wagenpark, maar bovenal op de ervaring, betrokkenheid en inzet van al onze medewerkers, waarvan we de kennis door bijscholing steeds up-to-date houden.

Bij Kuipers Logistics en Air & Sea bent u dus aan een juiste adres voor:

  • Wegtransport van stukgoed en grote ladingen (internationaal)
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Opslag
  • Complete logistieke service

Al jaren is het vervoer op Italië onze specialiteit.

Onderscheidende kwaliteiten

Graag noemen we enkele bijzonderheden van ons bedrijf, waarop we trots zijn:

  • Als eerste transporteur in Nederland hebben we ons gehele wagenpark met een alcoholslot uitgerust! Alle chauffeurs moeten eerst blazen voordat ze de wagen kunnen starten. Zo zijn ze altijd nuchter onderweg. Uiterst veilig!
  • In 2005 is Kuipers Logistics in de transportsector verkozen tot Arbobedrijf van het jaar.
  • In 2007 werden we bekroond met de Ondernemersprijs Transport en Logistiek Nederland. Thema hierbij was security management. Veiligheid staat bij ons dus hoog in het vaandel.

Flexibel wagenpark

Voor allround vrachtwagen transport hebben we een jong wagenpark bestaande uit 45 trucks en 65 opleggers. Het is overal flexibel inzetbaar en direct te traceren door middel van een uiterst modern ‘tracking & tracing’ systeem. Al ons materieel is uitgerust voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) en tevens geschikt voor intermodaal vervoer. En natuurlijk hebben wij ook trailers met dubbele laadvloeren.

Complete logistieke service

Kuipers Logistics biedt meer dan alleen transport over land, water en door de lucht. Uw totale logistieke pakket kunt u bij ons onderbrengen. We bieden complete logistieke dienstverlening: transport, opslag en alle douaneformaliteiten rond inklaring bij invoer en uitvoer. Leveren van hoogstaande kwaliteit staat daarbij voorop. Uiteraard zijn wij gecertificeerd volgens de ISO 9001:2008 normen. Onze medewerkers staan elke dag opnieuw garant voor een betrouwbare en complete dienstverlening op het gebied van vervoer en logistiek. Zo zorgen we voor u dat de juiste lading, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen de meest optimale kosten worden afgeleverd.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Tien nieuwe trucks afgeleverd

23 juli, 2018

Afgelopen week zijn er tien nieuwe trucks afgeleverd bij Kuipers Logistics.

Lees meer >

TLN: ‘Exorbitante verhoging Duitse tol maakt vervoer in Duitsland onbetaalbaar’

17 mei, 2018

Duitsland besloot gisteren de tol voor vrachtauto’s vanaf 1 januari 2019 enorm te verhogen. De tarieven gaan met 20 tot zelfs 60 procent omhoog. Deze verhoging maakt vervoer op Duitsland onbetaalbaar.

Lees meer >

Dieselprijs 16 procent hoger dan jaar geleden

3 juli, 2018

Begin juli: een goed moment om terug te kijken op de ontwikkeling van de dieselprijs in de eerste 6 maanden van dit jaar en een idee te krijgen van wat de dieselprijs het komende halfjaar kan gaan doen.

Lees meer >

Oproepkracht chauffeur CE

8 juni, 2017

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een oproep-chauffeur, voornamelijk voor (binnenlandse) dagritten op de maandag / dinsdag.

Lees meer >