Groupage, vervoer en transport wereldwijd

Italië
Vervoer Italië

Transporteur wereldwijd

Met betrouwbare agenten op alle belangrijke luchthavens en alle belangrijke wereldhavens heeft u met Kuipers de wereld binnen handbereik.

Heeft uw zending een spoedeisend karakter, dan bieden wij u concurrerende luchtvrachttarieven. De douaneformaliteiten worden op onze eigen AEO gecertificeerde douaneafdeling geregeld. Van A tot Z wordt het transport geregeld, waarbij u altijd een vast contactpersoon heeft.

Is er minder haast met uw import- of exportzending? Kies dan voor de Kuipers zeevracht diensten. LCL of FCL, Open topper, flatrack of 40ft high cube container nodig? Kuipers regelt uw transport van begin tot het eind. Samen met u zoeken we naar de best mogelijke oplossing om uw zending op het gewenste tijdstip en op het juiste adres te leveren.

Ook regelen we al uw import vrachten. Door een wereldwijd agentennetwerk met kantoren in alle grote havens van o.a. China, India, Vietnam, USA etc zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Niet alleen organiseren we zeetransport per vrachtschip, luchtvracht per vliegtuig maar uiteraard verzorgen we ook alle bijbehorende douaneformaliteiten die ook via onze AEO gecertificeerde douaneafdeling loopt.

Prijzen

Neem vrijblijvend contact op over onze mogelijkheden en tarieven wereldwijd.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Brennerpas weer open

4 februari, 2019

Na een weekend van enorme sneeuwval en een lawine is de Brennerpas weer open voor verkeer. Nog steeds heeft het verkeer last

Lees meer >

Mogen wij op uw stem rekenen?

1 november, 2018

In oktober zijn wij verkozen tot het Vitaalste Bedrijf van Overijssel 2018.
De komende twee weken gaan wij de strijd aan met de andere provinciale winnaars voor de titel ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’.

Lees meer >

Internationaal Chauffeur worden bij Kuipers Logistics?

30 januari, 2019

Functieomschrijving
Wij zijn altijd op zoek naar goede gemotiveerde internationale chauffeurs. 

Lees meer >

Oproep-chauffeur Italië

11 december, 2018

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een parttime chauffeur voor internationaal vervoer naar Italië.

Lees meer >