Disclaimer

Het samenstellen van de internetpagina’s van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea gebeurt met grote zorg. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist op de pagina’s is terechtgekomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea of haar medewerkers kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.

Op de internetpagina’s van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea staan kunnen enkele links staan die verwijzen naar internetpagina’s van derden die niet onder het domein van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea vallen. Op de inhoud van deze pagina’s hebben de medewerkers van Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea geen enkele invloed. Kuipers Logistics /Kuipers Air & Sea of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

Website OT&L Oldenzaal gelanceerd

21 december, 2016

Kuipers Logistics heeft zich onlangs aangesloten bij de coöperatie OT&L Noordoost-Twente en deze week is de website gelanceerd.

Lees meer >

Oostenrijk voert sectoraal rijverbod weer in

13 oktober, 2016

Ingevoerd, opgeschort, door het Hof van Justitie veroordeeld en nu toch opnieuw ingevoerd: een rijverbod in Tirol,

Lees meer >

Chauffeur worden bij Kuipers Logistics?

19 september, 2016

Functieomschrijving
Wij zijn altijd op zoek naar goede internationale chauffeurs, (voornamelijk) voor transport tussen Nederland en Italië. Internationale ervaring zou een pluspunt zijn, maar geen vereiste.

Lees meer >

Parttime loods medewerker / heftruck chauffeur

19 september, 2016

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een parttime loods medewerker voor de avonddiensten. Voornamelijk de maandag-, dinsdag– en/of vrijdagavond

Lees meer >
Waar wij leveren

Vervoer Italië